Service
Nieuwsbrief

Grote Kartonnen dozen op maat


Grote Kartonnen dozen op maat

Grote producten versturen gaat niet zonder dat je grote kartonnen dozen ter beschikking hebt om uw producten netjes in te pakken.
Een grote kartonnen doos kent veelal een ander productie proces om te maken, waarbij bij kleine kartonnen dozen op een inlijner alles "inline" gebeurd, kennen grote dozen vaak een apart verlijming of tapingsproces.

Ook de kartonkwaliteiten bij grote kartonnen dozen zijn veelal van veel zwaardere samenstelling. Waar bij "kleine" kartonnen dozen meestal 7mm dubbelgolf ingezet wordt. Gaan wij bij Grote kartonnen dozen in sommige gevallen wel tot trippel golfkwaliteiten van 15mm dikte.
Daarnaast hanteren wij in veel gevallen bij hele grote kartonnen dozen dubbelgolf kwaliteiten van wel 10mm dikte; de zogenaamde AA kwaliteiten. Belangrijk om te weten is dat naast de dikte ook de samenstelling van individuele papierlagen wel oploopt tot 400gram per m2 Kraft en Testlijner.

Als laatste is de hechting ook soms versterkt, van slechts een lijmlaag bij kleine kartonnen dozen tot een grote kartonnen doos die Verlijmd EN geniet EN getaped is.

De onlinecalculator die wij bieden bij ons op de website, dus slechts wat u zelf kunt uitrekenen is gemaximeerd aan inline/kleine kartonnen dozen waarbij de Lengte en Breedte bij elkaar maximaal 1250mm is. Alles daarboven dient een Offerte aangevraagd te worden, in veel gevallen kan de onlineprijs nog steeds van toepassing zijn, echter dat is ook wanneer de standaard kwaliteit van toepassing is (stel u gaat 100kg verpakken en naar Amerika versturen, dan is het belangrijk de kartonsoort goed te bekijken).

Wij streven ernaar om natuurlijk ook de grote kartonnen dozen zoveel mogelijk voor online tarieven aan te bieden, echter in veel gevallen is een sterkere kartonkwaliteit nodig of een apart verlijmingsproces nodig wat de prijs kan verhogen. Desgewenst denken wij graag mee wat exact nodig is voor de doos die u nodig heeft.


Extra stevige grote kartonnen dozen op maat

Wij maken voor diverse klanten grote kartonnen dozen die extra verstevigd zijn. Voor kartonnen dozen die hoog gestapeld zijn of hele zware producten dienen te dragen bieden wij ook de mogelijkheid om een kartonnen doos te integreren met houten kopdelen of andere componenten die het draaggewicht of sterkte extra kunnen bevorderen. Zo kunnen wij in een hoop gevallen er ook voor zorgen dat u een houten kist kan vervangen door een kartonnen doos wat uiteraard de nodige financiele voordelen met zich mee kan brengen.

Aanvraag offerte of informatie Grote kartonnen dozen


 Offerte
 Bel mij op
Uitleg kartonnen doos:

* Uitleg kartonnen doos

Graag de volgende items vermelden in uw aanvraag: Afmetingen, Model (fefco), Dikte Karton, Stapeling, Gewicht inhoud, Evt andere aanvullende informatie