Service
Nieuwsbrief

Kartonnen dozen op maat


Kartonnen dozen op maat laten produceren

Zoals u gezien heeft beschikken wij over een zeer ruim assortiment aan Kartonnen dozen. Uiteraard de bekende Amerikaanse vouwdozen maar ook: Stansdozen, Postdozen, Magazijndozen, Brievenbusdozen, Palletdozen , Kokerdozen, etc.

Omdat veel van onze klanten voor hun of haar toepassing een geheel sluitende kartonnen doos nodig hebben kunt u bij ons een doos geheel op maat maken. Zo bieden wij dan ook de mogelijkheid om bijna ieder gewenst Fefco model geheel voor u op maat te laten produceren. Daarin zijn zowel de afmeting van de doos, kwaliteit van het materiaal en de kleur van het karton geheel variabel en door u te bepalen en te kiezen.

In ons categorie Kartonnen "dozen op maat" vindt u een tal verschillende voorgeselecteerde en meest gangbare kartonnen dozen modellen. Wanneer u op de link klikt zult u in het invoerscherm de verschillende variabelen als Afmeting, Aantal, Kwaliteit en kleur kunnen ingeven. Daarin ziet u ook gelijk een tariefstelling van de door u gekozen kartonnen doos op maat op uw beeld. Zodoende bieden wij u de mogelijkheid om daadwerkelijk vrijblijvend een prijsopgave te doen voor een doos op maat. Hieronder een directe link naar de pagina en de meest voorkomende twee modellen.

Kartonnen dozen op maat

Er zijn een aantal vragen die u zich moet stellen. Waarom een kartonnen doos op maat en geen standaard doos? Het is goed mogelijk dat u bijvoorbeeld een apart formaat heeft waarvoor geen standaard beschikbaar is.
De volgende onderdelen zijn o.a. zeer van belang:

Formaat (Let op dat u uitgaat van binnenmaten van de doos) Lengte x Breedte x Hoogte in millimeters
Gewicht van het product dat u gaat inpakken. Hierdoor weet u welke kwaliteit en dikte van het karton dat u nodig heeft.
Hoeveel dozen heeft u nodig? Hoe groter de aantallen hoe goedkoper de doos
Gaat u de doos verzenden of is het bijvoorbeeld voor opslag?
Is de inhoud dragend?
Worden de dozen gestapeld?
Is uw product breekbaar en heeft u extra ruimte nodig om het product te beschermen.

Wij denken graag met u mee dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Telefoonnummer 070-7521702, onze specialisten staan voor u klaar.

Wij kunnen ook een modeldoos voor u maken voordat u een bestelling bij ons plaatst. Hiervoor rekenen €15 ex btw. Deze factuur wordt gecrediteerd als u de bestelling plaatst bij ons.

Kartonnen dozen Offerte of Sample aanvraag

 Kartonnen dozen (offerte/ vraag)
 Sampledoos aanvragen

Karton kwaliteit kiezen

Kies hieronder de dikte van het karton
 
 3mm enkelgolf
 4mm enkelgolf
 5mm dubbelgolf
 7mm dubbelgolf
 Weet ik niet

Aanvullende informatie / Bijzonderheden:


Omerking / Aanvulling: