Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Folies

Terug

Folies.

Verpakkingsfolies komen in verschillende soorten maten, afmetingen en functies. Zo biede wij een ruime keuze aan rekfolie, noppen folie / bubbeltjesplastic en Schuimfolies/Foamfolies. Iedere product heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en doeleinden. Zo wordt veelal de noppen folie ingezet tegen veel stoten waarbij een schuimfolies juist er voor zorgt dat twee gladde producten niet op elkaar krassen. Daarin heeft iedereen zijn eigen reden voor het inzetten van de verschillende producten. Om specifiek te kunne beoordelen wat het meest geschikt is voor u helpen wij u graag met de te maken keuze. Wanneer u ons uw vraag toestuurt helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.