Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Beschermen

Terug
Wij zijn de voordelige leverancier van beschermingsmaterialen in de vorm van noppenfolie, luchtkussenfolie, stretchfilms, natronkraft en andere beschermende folies.

Het optimaal gebruik van beschermende verpakkingen is natuurlijk essentieel voor uw palletzendingen of producten tijdens het verzendproces. De inzet van goede beschermende verpakkingen is essentieel voor het verkleinen van transportschade of de mogelijkheid voor het helemaal niet aankomen van uw zending.

Heeft u vragen wat u een verstandige keuze is voor beschermende verpakkingen. Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.