Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Bedrukte Kartonnen dozen

Bedrukte kartonnen dozen

Via 123Kartonnen Dozen is het ook mogelijk om kartonnen dozen te laten bedrukken. Het bedrukken van kartonnen dozen is de perfecte manier om een merk te presenteren wanneer de dozen bezorgd worden. Het is goed voor de naamsbekendheid en kan functioneren als een soort visitekaartje voor uw merk.

In het assortiment van 123Kartonnen Dozen is een ruim aanbod van kartonnen dozen waarbij het allemaal mogelijk is om bedrukking toe te voegen. De verschillende soorten Amerikaanse dozen die geschikt zijn voor veel verschillende verzendsoorten. Ook kan het erg interessant zijn om een wijndoos te bedrukken, een mooi cadeau om te geven aan klanten, partners of werknemers. Ook kan het interessant zijn om brievenbusdozen te bedrukken, de compacte doosjes passen precies door de brievenbus en kunnen worden bedrukt doormiddel van een slogan of logo.

Er zijn verschillende bedrukkingen die toegepast kunnen worden bij het bedrukken van een kartonnen doos. Het is mogelijk om de kartonnen dozen te bedrukken met een kleurbedrukking of een grijs, witte of zwarte kleur. De verschillende bedrukkingen die gebruikt kunnen worden zijn bijvoorbeeld een full-colour, flexo of cacheren bedrukking. Op deze manier is het mogelijk om de kartonnen dozen op bijna elke manier mogelijk te bedrukken.

Het kan lastig zijn om te beslissen welke bedrukking u nodig heeft voor de kartonnen dozen. Daarom staat het team van 123Kartonnen Dozen voor u klaar met het juiste advies en ten alle tijden een gratis offerte.