Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Dozen op maat

Kartonnen dozen op maat laten produceren

Zoals u gezien heeft beschikken wij over een zeer ruim assortiment aan Kartonnen dozen. Uiteraard de bekende Amerikaanse vouwdozen maar ook: Stansdozen, Postdozen, Magazijndozen, Brievenbusdozen, Palletdozen , Kokerdozen, etc.

Omdat veel van onze klanten voor hun of haar toepassing een geheel sluitende kartonnen doos nodig hebben kunt u bij ons een doos geheel op maat maken. Zo bieden wij dan ook de mogelijkheid om bijna ieder gewenst Fefco model geheel voor u op maat te laten produceren. Daarin zijn zowel de afmeting van de doos, kwaliteit van het materiaal en de kleur van het karton geheel variabel en door u te bepalen en te kiezen.

In ons categorie Kartonnen "dozen op maat" vindt u een tal verschillende voorgeselecteerde en meest gangbare kartonnen dozen modellen. Wanneer u op de link klikt zult u in het invoerscherm de verschillende variabelen als Afmeting, Aantal, Kwaliteit en kleur kunnen ingeven. Daarin ziet u ook gelijk een tariefstelling van de door u gekozen kartonnen doos op maat op uw beeld. Zodoende bieden wij u de mogelijkheid om daadwerkelijk vrijblijvend een prijsopgave te doen voor een doos op maat. Hierboven een directe link naar de pagina.

Kartonnen dozen op maat
Er zijn een aantal vragen die u zich moet stellen. Waarom een kartonnen doos op maat en geen standaard doos? Het is goed mogelijk dat u bijvoorbeeld een apart formaat heeft waarvoor geen standaard beschikbaar is.
De volgende onderdelen zijn o.a. zeer van belang:

 Formaat (Let op dat u uitgaat van binnenmaten van de doos) Lengte x Breedte x Hoogte in millimeters
 Gewicht van het product dat u gaat inpakken. Hierdoor weet u welke kwaliteit en dikte van het karton dat u nodig heeft.
 Hoeveel dozen heeft u nodig? Hoe groter de aantallen hoe goedkoper de doos
 Gaat u de doos verzenden of is het bijvoorbeeld voor opslag?
 Is de inhoud dragend?
 Worden de dozen gestapeld?
 Is uw product breekbaar en heeft u extra ruimte nodig om het product te beschermen.

Wij denken graag met u mee dus aarzel niet om contact met ons op te nemen. Telefoonnummer 070-7521702, onze specialisten staan voor u klaar.

Wij kunnen ook een modeldoos voor u maken voordat u een bestelling bij ons plaatst. Hiervoor rekenen €15 ex btw. Deze factuur wordt gecrediteerd als u de bestelling plaatst bij ons.

Kartonnen dozen Offerte of Sample aanvraag