Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Kartonnen plaat op maat

Kartonnen platen op maat

Kartonnen platen zijn ideaal om te gebruiken als tussenlegger of bescherming op een pallet of als versteviging in een kartonnen doos.  Er zijn verschillende kartonnen platen die in de webshop van 123Kartonnen Dozen besteld kunnen worden. Deze zijn geschikt voor een BLOK palletplaat of een EURO palletplaat.

Wanneer het aantal m2 van een kartonnen plaat oploopt kan het verstandig zijn om een plaat speciaal op maat te laten maken. Wanneer er kartonnen platen in een grote hoeveelheid speciaal op maat gemaakt worden is het vaak zelfs voordeliger dan een groot aantal kartonnen platen uit voorraad te bestellen. In veel gevallen is het mogelijk om bij grote bestellingen de tarieven nog scherper in te zetten.

Wanneer er kartonnen platen op maat besteld worden is het ook mogelijk om rillijnen toe te voegen. De rillijnen kunnen bijna overal toegevoegd worden, het is wel erg belangrijk dat tussen de eerste en de derde rillijn minimaal 80 mm afstand zit. Een ander belangrijk onderdeel bij het bestellen van kartonnen dozen is dat er rekening mee wordt gehouden dat de lengte niet automatisch de breedste zijde en de breedste niet de kortste. Dit kan besloten worden doormiddel van de golfrichting van de kartonnen plaat.

Bent u benieuwd naar de prijs voor uw kwartonnen plaat op maat? Neem contact op met het team van 123Kartonnen dozen en wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u op. Kartonnen platen op maat zijn al bij ons verkrijgbaar vanaf 50 stuks!