Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Postdoos op maat

Kartonnen postdoos op maat

Er wordt altijd gezocht naar de perfecte verpakkingsoplossing. In het assortiment van 123Kartonnen dozen is een grote variatie aan kartonnen dozen uit voorraad maar soms zijn deze maten niet de juiste en is er behoefte aan een speciale doos op maat. Een postpakketdoos (Fefco 0427) wordt zeer veel gebruikt en is ook mogelijk helemaal op maat te maken,

Het gemak aan een postpakketdoos is dat de doos over flappen bezit waardoor de doos makkelijk zonder tape dichtgemaakt kan worden. Aan de zijkant van deze flap zijn kleine stukjes karton geplaatst die aan de voorzijde in de kartonnen doos geplaatst kunnen worden.

Er is ook de optie voor een Fefco 426, dit is een kartonnen doos die vergelijkbaar is met het Fefco 427 model.   Het enige verschil tussen deze twee dozen is dat de achterkant anders opgebouwd is. Wanneer er een doos op maat gemaakt wordt kan er bij sommige afmetingen beter gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld een Fefco 426. Wanneer een vrijblijvende offerte wordt aangevraagd zal er hier altijd rekening mee gehouden worden.