Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Vouwdoos op maat

Vouwdoos / Vouwdozen op maat

Het assortiment van 123Kartonnen Dozen bezit een groot variatie van vouwdozen uit voorraad. Soms is het nodig om dozen op maat bestellen omdat de juiste maat voor u er niet tussen zit. Voordat u de vouwdoos op maat besteld zijn er een aantal vragen die belangrijk zijn voor de juiste afmetingen en eigenschappen van de kartonnen doos:

  • Wat is het formaat van de kartonnen doos?
  • Het gewicht van het product wat ingepakt wordt. Hiervan afhankelijk moet de dikte van het karton worden bepaald.
  • Het aantal dozen wat besteld gaat worden. Hoe hoger het aantal hoe voordeliger de prijs.
  • Worden de dozen verzonden of voor opslag?
  • Worden de dozen gestapeld?
  • Is het product in de doos breekbaar?

Na het beantwoorden van de vragen kunt u nagaan welke doos het meest geschikt is. Een vouwdoos is een doos die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden. Een heel eenvoudig en doeltreffend ontwerp want in veel verschillende maten gemaakt kan worden. Doormiddel van tape kunnen de beide zijdes van de doos dichtgemaakt worden, tegenwoordig is het zelfs mogelijk om een vouwdoos met een plakstrip op maat te laten maken. Door de plakstrip is er ook geen tape mee nodig om de kartonnen doos te sluiten.

De vouwdozen op maat kunnen worden gemaakt in bruin of wit karton of ze kunnen ook bedrukt worden. Houdt er wel rekening mee dat wanneer de vouwdozen op maat bedrukt worden dat dit wel terug te zien is in de kosten.

De meest voorkomende Fefco codes die gebruikt worden voor vouwdozen op maat zijn een Fefco 0200/Fefco 0201 / Fefco 0203 / Fefco 0409. Afhankelijk van de producten die in de doos worden vervoerd kan er gekozen worden voor de juiste variant van de Fefco modellen zodat het perfect in de kartonnen doos past.

Heeft u vragen over de perfecte vouwdoos op maat of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact op met het team van 123Kartonnen Dozen.