Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Amerikaanse Vouwdoos WIT

Terug
Golfkartonnen dozen hebben een een golfstructuur. Veel gezien hierin is de witte enkel golf kartonnen dozen. Bij enkel golf heb je drie lagen papier; witte buitenlaag, tussenlaag (golf) en binnenlaag. De drie lagen papier kunnen onafhankelijke samenstelling hebben wat uiteindelijk de totale sterkte bepaald. Enkel golf kartonnen dozen hebben in ons standaard assortiment een max gewicht van 10 kilo.

Bij iedere doos is het wel enorm van belang de verpakkingsregels in het zicht te houden, probeer dan ook de doos goed op te vullen en loze ruimtes te voorkomen. Dit zorgt veelal voor een toename van sterkte van de constructie. Ook het gebruik van een goede tape is belangrijk.

Zit de juiste maat voor u er niet tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van 123Kartonnen Dozen. Er zijn genoeg mogelijkheden om een Amerikaanse vouwdoos voor u op maat te maken.