Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Autolock Speedboxen

Terug
Kartonnen dozen kennen we in veel verschillende modellen. Maar de nieuwe variant is de autolockdoos met plakstrip. De doos heeft een bodem die zonder tape heel makkelijk en snel in elkaar te zetten is. Daarbij de functie van een vooraf aangebrachte kleefstrip zorgt voor een super snelle sluiting van de doos. Tape is dan ook voor het sluiten niet nodig.

Ook voor de ontvanger is dit een fijne doos. Dit type doos bezit namelijk over een perforatie waardoor die ook makkelijk te openen is. De doos kan door de autolockbodem ook weer makkelijk plat gemaakt worden en zo met het oud papier mee.