Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Brievenbusdozen

Terug
Kartonnen Dozen - Brievenbusdozen - Verschillende Kleuren - Massief karton

Brievenbusdozen zijn enorm geschikt voor het versturen van kleine pakketten. Het grote voordeel aan deze doos is dat de verzendkosten laag blijven. Het doosje kan tenslotte door de brievenbus waardoor het transportbedrag laag blijft.

Onze Brievenbusdozen zijn van golf karton, dit heeft mede te maken dat het doosje licht maar toch sterk blijft. Daarnaast zorgt het voor dat de wand dun is en er dan ook meer in kan. Dit is nodig om de brievenbuspost een maximale afmeting en dikte mag hebben. De maximale afmeting die gesteld is is 265mm x 380mm x 32mm. Ofwel:
  • 380mm lengte
  • 265mm breedte
  • 32mm hoogte/dikte

Onze brievenbusdozen voldoen dan ook aan die gestelde norm, let wel op dat de afmeting die wij noemen een inwendige afmeting is.