Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Kartonnen platen

Terug
Wij bieden vanuit ons standaard assortiment twee verschillende kartonnen platen. Aan de ene kant bieden wij een plaat om in te zetten bij Blokpallets, aan de andere kant een formaat voor Europallets.

De kartonnen platen worden veelal ingezet om een gelijkmatigere verdeling te hebben van de verschillende dozen op een pallet. Ook zien we dat klanten de platen inzetten ter bescherming van een palletzending. Zo kan je voor een pallet in te wikkelen met stretchfolie als top in te zetten voor regen en stof.

Mocht u een andere afmeting wensen van een kartonnen plaat, dan is dat geen enkel probleem. Wij kunnen bijna ieder formaat kartonnen plaat leveren in ieder gewenste kwaliteit karton.