Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Palletdozen

Terug
Palletdozen zijn ideaal geschikt voor het inzetten van palletzendingen. Het zorgt voor een goede bescherming van producten op een euro of blokformaat pallet. Palletdozen hebben een afmeting die uitwendig precies op een pallet past. Onze palletdozen zijn allemaak gemaakt van een sterke 7mm dubbnelgolf kwaliteit.

Palletdozen zijn heel stevig maar ook bij palletdozen is het handigste de juiste manier van verpakken aan te houden. Zodat er niet teveel gewicht op de randen komen.