Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

210 x 160 x 95 mm - Postpakketdoos - Wit - Fefco 427

Terug
210 x 160 x 95 mm - Postpakketdoos - Wit - Fefco 427
Postpakketdozen / Postdozen hebben wij in verschillende afmetingen en zijn ten alle tijde wit en uitgevoerd in een enkelgolf kwaliteit.
Deze Postdozen zijn zeer fraai en hebben een luxe uitstraling voor een kartonnen doos, deze kartonnen dozen zijn uitermate geschikt voor het versturen van lichte producten.

Postpakketdozen zijn zonder tape compleet in elkaar te zetten, door de vouwlijnen te gebruiken en in elkaar te klikken kan in een handomdraai de doos in elkaar gezet worden.
Daarmee is de kartonnen doos direct na het vouwen gereed voor verzending.

Extra informatie Postpakketdozen / Postdozen:

  Levertijd 2 werkdagen (vandaag besteld overmorgen in huis)
  Afmetingen zijn obv binnenafmeting.
  Kwaliteit karton is enkelgolf in het wit
  Buitenkant is wit, binnenzijde is bruin karton
  Fefco 427 -  Postpakketdozen
  Tarieven zijn per bundel van 25 stuks postpakketdozen

Mocht u Postpakketdoos willen maar uw afmeting staat er niet bij, dan bieden wij ook de mogelijkheid om een postdoos geheel op maat te maken.
In onze calculator kunt u gemakkelijk uw afmetingen en kwaliteit opgeven zodat u zonder offerte direct het tarief kunt .
Ook bieden wij de mogelijkheid uw postdoos te laten bedrukken, neem daarvoor contact met ons op.