Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Postpakketdozen

Terug
Postpakketdozen of postdozen zijn een model kartonnen dozen (fefco 427) die zeer eenvoudig in elkaar te zetten zijn zonder dat u tape nodig heeft voor het sluiten. Wij bieden dit type kartonnen doos in een enkelgolf en uitsluitend in een witte uitvoering. Wenst u deze in andere kleur karton of afmeting dan kunnen wij dat voor u maken geheel op maat

De verschillende afmetingen die wij hebben zijn uitgevoerd in 2mm of 3mm enkelgolf golfkarton. De dozen in deze categorie zijn allemaal enkelgolf kartonnen dozen. Wij adviseren dan ook de te verzenden producten niet te zwaar te maken. Deze dozen zijn namelijk niet geschikt voor zware belasting. Mocht u toch een zwaar product willen versturen is het handig naar een andere type doos te kijken.

Wanneer de afmeting van uw Postpakketdoos er niet bij staat dan kunnen wij ook altijd een Fefco 427 postpakketdoos op maat voor u maken.