Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Luchtkussen zakjes

Terug


Luchtkussenzakjes.

Luchtkussenzakjes zijn een perfect opvulmateriaal en kunnen gebruikt worden voor het opvullen van lege ruimtes in een kartonnen doos.  Door het gebruiken van de luchtkussenzakjes kunnen de producten in de kartonnen doos niet tot nauwelijks bewegen. Naast de opvullende factor van de luchtkussenzakjes dient het ook als demper wanneer de doos schokken en klappen te verduren krijgt.

De luchtkussenzakjes zijn door de ontvanger makkelijk klein te maken en kunnen hierdoor ook gemakkelijk weggegooid worden.