Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Luchtkussenzakjes - 200 x 130 - verpakt per +/- 315 stuks

Terug
Luchtkussenzakjes  - 200 x 130 - verpakt per +/- 315 stuks
Luchtkussenzakjes / Fill air zijn bedoeld voor het opvullen van ruimtes in uw pakket, Luchtkussenzakken zorgen ervoor dat het product niet tot nauwelijks kan bewegen in de kartonnen doos.
Naast het opvullen van pakketten zorgen de luchtkussenzakjes er ook voor dat stoten en vallen opgevangen wordt door de zakjes waardoor de kans op beschadiging verkleint wordt.

Wij bieden verschillende soorten zoals u ziet, namelijk op rol en per zak.
Voor de Luchtkussenzakjes op rol is een opvulsysteem nodig die wij ook leveren, dit kan tegen betaling, huur of bij hogere afnames tegen 0 tarief.

Voor de losse zakjes Fill-air, heeft u een compressort nodig of anderzijds de Rapid Fill systeem waarmee u de zkajes in handomdraai kunt opblazen op de gewenste grootte.
Ook bieden wij de mogelijkheid om een zak te bestellen met voorgeblazen zakjes, deze kunt u direct gebruiken voor het opvullen van uw pakketten.

Extra informatie Luchtkussenzakjes / opvulzakken:

  Levertijd 2 werkdagen (vandaag besteld overmorgen in huis)
  Hoeveelheid is obv aantal zakjes
  Kwaliteit bestaat uit kunststof opgeblazen zakjes
  Luchtkussenzakjes zijn heel makkelijk te verwerken in iedere gewenste hoeveelheid
  Tarieven zijn per Rol, doos of zak van 315 voorgeblazen zakjes