Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Tape en Plakband

Terug
Wij zijn uiteraard ook specialist als het gaat om een goede verpakkingstape. Zo bieden wij aan de ene kant een voordelige tape, maar ook een kwalitatief hoogwaardige verpakkingstape of plakband voor optimaal sluiten van kartonnen verpakkingen.

Het inzetten van kwalitatief hoogwaardige tape is "key" voor het goed en veilig versturen van uw pakketten. De kans dat een pakket de bestemming niet redt door de inzet van een lage kwaliteit tape is natuurlijk enorm zonde. Wij hebben veel ervaring in het selecteren van de juiste tape voor uw pakket. Neem dan ook contact op wanneer u vragen mocht hebben.