Enkele iconen kunnen niet geladen worden. Dit kan mogelijk worden veroorzaakt door een (te) strenge Adblocker. Schakel uw Adblocker uit voor een volledigere ervaring van deze website.
U heeft JavaScript uitgeschakeld staan in uw browser. Hierdoor werkt deze website niet naar behoren. Activeer JavaScript en ververs deze pagina alvorens verder te gaan.
Wij detecteren dat u gebruik maakt van een Adblocker. Adblockers kunnen de werking van de site nadelig beïnvloeden. Ervaart u problemen? Schakel de Adblocker uit en probeer het opnieuw.

Luchtkussen enveloppen - D - WIT 180 x 260mm

Terug
Luchtkussen enveloppen - D - WIT   180 x 260mm
Luchtkussen / Noppenfolie enveloppen zijn ideaal voor kleine en lichte producten. De meeste enveloppen die wij aanbieden kunnen ook door de brievenbus.
Het grote voordeel van Luchtkussenenveloppen is dat ze zeer voordelig zijn en ook veelal een  voordeel opleveren op de portokosten.

Daarnaast zijn de enveloppen bekleed met noppenfolie waardoor het product goed beschermd blijft tijdens de verzending. De bubbels van de folie zorgen ervoor dat stoten en schudden worden opgevangen.
Het door de POST.nl gestelde maximum afmeting is 380 x 265 x 32 mm voor brievenbuspost, wilt u een zending als brievenbuspost versturen houdt daar dan rekening mee met de afmeting van uw luchtkussenenvelop.

Extra informatie Luchtkussen enveloppen:

  Levertijd 2 werkdagen (vandaag besteld overmorgen in huis)
  Afmetingen zijn obv binnenafmeting.
  Kwaliteit bestaat uit Envelop met noppenfolie bekleed
  Luchtkussenenvelop beschikt over kleefstrip om gemakkelijk te sluiten.
  Tarieven zijn per doos van 50 / 100 stuks luchtkussenfolie enveloppen